Markten 2024

Inmiddels hebben we onze planning voor de markten rond. We weten welke markten we gaan doen en daar hebben we weer enorm veel zin. 
 
Ik denk dat we weer een leuke collectie hebben gemaakt van de markten we dit jaar staan dit jaar.
Hieronder vind u een overzicht met de markten en braderieen waar naar toe gaan:
 
- Zaterdag 11 mei van 10.00 uur tot 16.00 de braderie in Lewedorp. Wij zullen dan weer een leuke selectie kruiden, vaste planten en misschien dit keer ook wel plantenbakjes meenemen. Want dit is de zaterdag voor moederdag.
 
- Een weekje later gaan we weer naar de jaarmarkt Borsele van 10.00 uur tot 16.30 uur. We zullen ook tijdens deze dag weer een leuk assortiment met kruiden en vaste planten mee nemen.
 
- We doen komend jaar nog een keer de Fair in Ovezande, op zaterdag 15 juni van 10.00 uur tot 17.00 uur. Dit keer gaan ze het allemaal uitbreiden met extra activiteiten omdat Ovezande 700 jaar bestaat.
 
 
- Zaterdag 29 juni zullen wij ook weer aanwezig zijn tijdens de visserijdag in Arnemuiden. Tijdens de visserijdag zullen er ook weer heel veel kraampjes en extra activiteiten georganiseerd worden. De markt is van 10.00 uur tot 16.00 uur.
 
- Zaterdag 17 augustus willen we ook weer naar de Oudelandse Oogstfeest van 10.00 uur tot 17.00 uur. Er zullen ook deze dag weer diverse leuke activiteiten georganiseerd worden. En er is ook dit keer weer de boerenoptocht. Het is altijd een leuke en gezellige markt in het leuke dorp Oudelande.
 
- En de laatste markt voor ons van het is op zaterdag 5 oktober. Dan staan weer bij de Hollandse Hoeve dag in Goes. Het is net als vorig jaar weer laat in het seizoen maar we kunnen dan leuke bakjes, bloemstukjes en kruiden en vaste planten nog meenemen. De markt is van 13.00 tot 17.00 uur.